Tuesday 11 June 2013

Mint&Chocolate Cake


Are you looking for a fresh summertime recipe?
Mint and chocolate is perfect for these hot and muggy afternoons.

1. Make a basic cake dough with the ingredients in the picture
2. Add about 13 spoons of mint syrup 
3. Bake your cake for 25-30 minutes at 180 °C / 356 °F
4. Melt some dark chocolate with butter and sugar and pour it on your cake


Keep the cake in your fridge and.. Enjoy it with a glass of milk and cocoa! 



 
Stai cercando una ricetta fresca ed estiva?
La torta menta e cioccolato è perfetta per questi pomeriggi caldi ed afosi.

1. Prepara un impasto base per torte con gli ingredienti della foto
2. Aggiungi circa 13 cucchiai di sciroppo alla menta
3. Cuoci la tua torta per 25-30 minuti a 180 °C / 356 °F
4. Sciogli del cioccolato fondente con del burro e dello zucchero e versalo sulla torta

Conserva la torta in frigo e.. Gustala con un bicchiere di latte e cacao!


No comments:

Post a Comment